tisdag 20 april 2010

Snyggare blogg

Som ni märker har jag uppdaterat layouten litegrann. Jag har funderat länge och letat efter snygg blogg-mall men inte hittat något. Men så råkade jag snubbla över Isis drömmar som tipsade om Fixa din blogspot . Där läste jag om att Blogger just nu testar en funktion där man kan designa sin egen blogg, Blogger in draft. Efter att ha lekt en stund tycker jag bloggen ser mycket trevligare ut. Som ni märker tog jag en hel del ideer från Isis, men vafasiken. Har man bra ideer får man dela med sig. :)

Med tiden ska bloggen få en ny header. Fäni ska hjälpa mig, det har hon lovat. :) Hon har skapat den header som används idag. Med tiden när jag fått snygga foton på hund och trädgård, när gräset är lite grönt så ska hon få skapa en ny. Fäni gör grymt snygga saker!

Jag har lagt in en liten räknare som visar totala antalet besökare och hur många som är online just nu. En liten kul grej bara. Men en riktigt rolig grej är Google analytics som gör en fullständig analys av alla besökarna på din blogg. Du kan se var besökarna kommer ifrån (både vilket land de kommer ifrån men även vilken sida det var på innan de kom till dig), vilka sidor de besöker, hur länge de stannar osv. Mycket mycket skoj! På så vis ser jag vad mina besökare vill läsa om. Tydligen har jag besökare från Finland! Skoj! :) Välkomna!

Nu till en uppdatering gällande odlingen av mina underbara växter. Pelargonerna mår prima, jag har ju massor av plantor som kommit från olika håll. Spännande att se hur de blir när de blommar! Fänis mamma gav mig en underbar sort som redan börjat blomma, foto kommer i framtiden. Just nu står regnet som spön i backen så jag orkar fasiken inte fotografera. Änglatrumpeterna trivs som bara den. Dessutom har två till kommit upp. Helt otroligt!

Tomaterna, gurkorna och allt annat jag sått växer så det knakar. Fick plantera om allt idag IGEN! Varför sådde jag så tidigt? Roockiemistake! Men fina är plantorna iaf... Förra veckan sådde jag även majs, som redan börjat komma upp! Jag har även sått en gurka till, salladsgurka. Spännande!En bild på snyggehund från ikväll! Nej, nu blir det Halv åtta hos mig! Bye!

1 kommentar:

Lena/isklockan sa...

Hej Annelie! Kom precis hem från jobbet och fick se kommentaren ifrån dig. Du verkar ha fixat tre kolumner....jätte fint. Ja, den där sidan med tips om hur man kan fixa bloggen är riktigt bra. Och du har också en kanonfin blogg. Lägger dig i min blogglista . Ser ju att du är trädgårdsintresserad :)Kram