Kombinera själv

Här ser du de tyger och mudd jag har hemma just nu. Samtliga tyger tvättas innan jag syr, så inga av plaggen krymper vid tvätt i 40 grader (torktumling rekommenderas ej). Här finner du bilder som kan inspirera dig i dina tygval!

För varje dregglis alt. snuttefilt anger du ett trikåtyg och ett fleecetyg, så kikar jag efter att jag har material så det räcker. Du kan ha önskemål på trådfärg (svart, vitt, turkos, rosa, brun, blå eller beige) eller om dregglisen ska vara vändsydd eller med ol-kant, så uppfyller jag dem i möjligaste mån. Här finner du lite exempel på dregglisar och snuttefiltar, som kanske ger dig lite inspiration.

När du vill kombinera shorts, yogapants och mjukisbyxor anger du ett trikåtyg och en mudd, så kikar jag efter att jag har material så det räcker. Här finner du lite exempel på shorts och här finner du exempel yogapant och mjukisbyxor.

För långarmad tröja anger du ett mönstrat trikåtyg och ett enfärgat trikåtyg samt mudd. Här finner du exempel på tröjor.

För att kombinera en filt anger du ett trikåtyg samt ett fleecetyg. Ange även om du vill ha sömmen vändsydd eller som overlocksöm. Här finner du exempel på filtar.

Vill du kombinera en baggymössa anger du ett trikåtyg, så kikar jag efter att jag har material så det räcker. Här finner du exempel på mössor.

När du vill kombinera en fuskpolo anger du ett trikåtyg, ett fleecetyg och en mudd. Här finner du exempel på fuskpolon.

Vill du beställa ett pannband anger du vilket tyg du vill ha till pannbandet, och om du vill ha tryck på pannbandet.

Vill du göra en beställning, klicka här!

Exempel på plagg som en kund kombinerat själv.

Inga kommentarer: