onsdag 14 november 2012

Snyggehund!

Kom på att det var väldigt länge sen jag la upp bilder på Jack. :) Så här kommer ett litet kollage på världens bästa, snyggaste och snällaste hund! Undra vad han kommer säga om bebis!? Jag gissar på att han genast adopterar den som en del i familjen och varnar vid behov. "Voff! Bebis är vaken! Agera matte! NU!" :)4 kommentarer:

virka liten kaka sa...

Hej!

Har inte bebisen kommit ännu, vet du könet?
Jag tyckte de är roligt att göra små saker. Virkar nyckelringar eller rosor som man kan ha som kylskåpsmagnet, broch eller sätta på mössan. Eller virka små djur till barnvagnsmobil.

Vet hur de är, kan gå en tid och man får inte inspiration eller ideér till någonting. Sen kommer de och man bli uppslukad igen.

Kram

virka liten kaka sa...

Spännande att inte veta om de blir en pojke eller flicka!
Usch, då är de nog bäst att vila händerna lite.
Hoppas de sätter igång, kanske i natt !

Kram Cina

Huset på Kulla sa...

Hon är så söte den snyggingen. O hon kommerkommer garanterat att ta bebben till sig. Det har mina gjort. O vad mysigt men det är en väntan. Ha det så jätte bra bra nu o njut av lilla magen kram Beijan

Nathalie - Äntligen Gravid! BF 27 Mars 2013 sa...

Hej hej,

nu är det Julklappstävlingar igång på bloggen i år igen! KOmmer upp nya tävlingar varje vecka och flera st per vecka, så passa på och vinn julklappar eller något fint till dig själv :).

Just nu två tävlingar igång, enkelt att delta!

Tävlingarna hittar du här:
http://yarp.blogg.se/category/pagaende-tavlingar.html

Lycka till!