fredag 18 mars 2011

Var f*n tog våren vägen?!

Jaha... Ja... Inatt och idag har vi fått ca 20 cm snö här. Härligt! Underbart! Så j*vla underbart! Eller INTE! Jag är så SUR! Imorse var det här synen från altanen...


I tisdags handlade jag penseér, för att välkomna våren. De stod ute i onsdags, men i torsdags var det för kallt när jag åkte till jobbet. Och ja... Idag skulle de ju inte synts tack vare all snö. Men imorgon så ska de få komma ut, då ska det bli 5 plusgrader. Och mycket snö kommer smälta, så vi får riktigt slaskigt och riktigt skita hundar. :)


Jag fick även med mig två rosenknoppspelargoner hem, Millfield rose (min har inte vaknat efter vintern... än?) och Wedding royal. Dessutom fick jag orotade sticklingar på en pelargon som skulle heta Härliga Helena. Supersöt enkel, vanlig sort med rosa nyans.


För ett tag sedan dog vår stora mal, Glenn. Vila i frid! Underbara firre. Att man kan bli så fäst vid en fisk. Han var nog över 20 cm. Underbara krake! Men vi måste ju ersätta honom, eftersom akvariet blir grönare och grönare... Så nu blev det en ny kompis! Tydligen ska denna äta ALLT och äta bra. :) Låter perfekt!


Jag är så trött på våra Malawiciklider... De bara slåss! Vi har för få i ett stort akvarium och det funkar inte så bra... Någon som vill ta hand om dem? Hör av dig! De är GRATIS! :) Bara de får ett bra hem.


5 kommentarer:

Lena/isklockan sa...

Fint med penseér. Jag får nog snällt vänta ett tag till. Vi har också fått snö igen. bläää. Härliga helena verkar vara en pellis som jag skulle vilja ha. Min äldsta dotter heter Helena:-)) Kram

Rosor och Pioner sa...

Du får se det som att det är tur att snön kommer ner nu och inte sedan så vi får vår någon gång. Fiskar är något av det mest avkopplande som finns att sitta och titta på.
Trevlig helg
Susanne

Lena/isklockan sa...

Jo, det kan vi göra. Jag har tyvärr blandat ihop nästan alla mina men mallorca , appleblossom rosebud och venus har jag " ordning " på. Vi får höra senare om det. Kram

Anonym sa...

Hittade hit via en annan blogg, ibland e det kul och länka sig vidare!

*skrattar gott* Jag surade oxå duktigt när det vräkte ner av de vita eländet! Men jag ska köpa penseér nästa vecka, så vår e det, för det har jag bestämt!

Ha det gott!

/Veronica

Anonym sa...

Just det, nu blev det lite knas med min kommentar, jag har ju oxå en blogg, den hittar du här;

http://humlanssurr.blogspot.com/

Må gott! Veronica