fredag 23 april 2010

Vill du också buzza?

Jag är en Buzzador vilket innebär att jag får prova olika produkter och även dela med sig till nära och kära. Helkul! Gratis och otroligt roligt. Det enda kravet som finns är att man måste svara på en enkät inom en viss tid, där man berättar hur man upplevde produkten och även hur nära och kära upplevt det hela. Det är allt!

Under mitt medlemskap har jag fått testa allt möjligt. Nu senast testade jag Doves nya tvål Visible Care och just nu medverkar jag i en test av Sensodyne Flour. Jag har precis tackat ja för att få testa Neutrogenas produkter för oren hy, jag hoppas verkligen jag kommer med!

Jag måste säga att jag inte använt Sensodyne tidigare, men jag har fastnat helt för den. Smaken är god och tänderna blir verkligen rena. I mitt paket fick jag två normalastora tandkrämstubar att använda själv och massor med små att dela ut till vänner och bekanta. Superskoj! Normalt ser paketen ut så, du får ngt stort till dig själv och massor av smått till alla runtom. Superskoj!

Om du tycker det låter intressant så värvar jag dig gärna! Du kan givetvis bli medlem utan att gå genom mig, men jag är tacksam om jag får värva dig då de ger mig extra poäng. Lämna en kommentar med din e-postadress eller maila direkt till annelie.andersson@home.se så skickar jag över en inbjudan!

1 kommentar:

Sara sa...

Jag har varit Buzzador jättelänge. Har fått prova massa godis från Malaco och även alla de där grejerna du nämnde. Massa mums =) Bäst var nog när jag fick 72tabelttaskar läkerol =P