onsdag 7 april 2010

Våren ÄR här! :)

Vi har fortfarande lite snö kvar på tomten, men klätterhortensian har kommit med det första musörat! Då är det väl vår? Trotts att jag inte har tid har jag klämt in lite blogg och planerar att klämma in lite snökrattning. Snökrattning är inte min favoritsyssla, men ibland måste man hjälpa våren!

Igår var Micke (blandras) och hans matte Anette på besök. Solen sken och vi tog årets första fika på verandan. Det var underbart! Hundarna rejsade som galna. Vad annars?
Micke tog pauser i snön medan Jack undrade varför han låg still. Har man möjlighet att springa och leka kan man ju inte ligga och slappa! En sekund efter att bilden togs la Jack sin tass på Mickes rygg och satte igång leken igen.

Micke är en så snygg hund! Riktigt filmstjärneutseende! Jack och Micke gick valpkurs tillsammans men har inte lekt på ett halvår, så det var superskoj att ses och se hur Micke utvecklats.
Växterna går det bra med. När vädret är lite mer vår och de börjar flytta ut har jag tänkt ta lite bilder. :) Tyvärr har citronen lite löss men det bekämpas med vatten och kärlek dagligen, så det ska nog gå bra. När den kommer ut tar naturen hand om det hela. :)

Inga kommentarer: