söndag 21 februari 2010

Bättre sent än aldrig!

Det var ett tag sedan sist! Det har varit mycket som tagit min uppmärksamhet, men framförallt har jag inte haft någon vidare blogglust. Men nu börjar det komma tillbaka! :) Så vad har hänt sen sist? Jack har blivit könsmogen, är mysigare än någonsin och vi har gett upp kampen för tippade öron. Vi älskar Jack för den han är! :D

Igår snöade det galet mycket samtidigt som det blåste. Det hela slutade med att all snö i hela världen (nästan!) hamnade på vår uppfart. Ni vet väl hur hög en soptunna är... Ja, vi såg bara locket på våran! Det tog några timmar för att få bort all snö... På den översta bilden ser ni Jack ovanför trappan ned till källaren. Han har lärt sig att gå upp för den, men inte nedför. Trappan svänger, och dessutom så "fastnade" Jack i den som liten, så den är suuuuperläbbig.
När vi skottade började Jack frysa, så jag släppte in honom i källaren och skottade vidare. När vi sedan gick in så hittade vi en mycket ledsen Jack på de översta trappstegen. Dörren upp var ju stängd! Där stod han och kunde inte vända. Dels för att de är sjukt äckligt att gå nedför och dessutom för att Jack är för stor för att kunna vända i den snäva trappan!

Inga kommentarer: