torsdag 30 april 2009

Trevlig valborg!

Ibland bara lyckas man med bilder. Är rejält nöjd med bilden ovan, men har man en så snygg modell så är det ju inte svårt att få till det! ;) Men såklart stör man sig på små fåniga detaljer... Men berättar jag dem inte för er så ser ni dem nog inte. Haha! Ja, denna bild kan nog bli en förstoring med tiden.

Om Jack själv får bestämma så skulle han helst spendera tiden enligt följande: 10% av tiden äter man (äter man tillräckligt fort så behöver man inte lägga ned mer än 10%) och 90% av tiden ligger man i sängen (helst med husse) och gonar. Ligger både matte och husse i sängen spenderas 60% av de 90% med att sparka på endera matte eller husse. Att sträcka ut benen i sängen är ju underbart. Att matte och husse ligger ivägen är ju deras problem... Eller?


Är det någon som sagt att man inte kan kissa och leka samtidigt? ;) Det går verkligen toppenbra med Jack och han börjar bli varm i kläderna. Stark och nyfiken på världen (läs lite dragig i koppel). Snart börjar valpkursen! 23 maj hos Agneta Ängdalen häst och hund, www.angdalen.se.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vad mysigt ni har det.
Önskar er en trevlig Valborg.
Kram Karin och Håkan

Nettan, Klura och Nella sa...

Grattis till jättefina Jack! Här kommer en hälsning från en annan collie ägare med hund från Karin och Håkan. Min Nella är två år nu och en helt underbar hund!
Hälsningar Nettan

Linn sa...

Vad söt han är :) (voven alltså)
Är det inte den bilden som finns på sbs hemsida?
Kram
Linn

Anonym sa...

Jag är gerbilvakt denna vecka.

Hälsningar från Jeremias.