lördag 14 mars 2009

Det går lite segt...

Ja, de går lite segt på "hitta-hund-fronten". Jag & Björn förälskade oss totalt i Rosa, men fick beskedet att hennes husse inte ville släppa henne... Men så igår ringde Eva och berättade att husse kanse kunde tänka sig ett fodervärdsavtal. Positiva nyheter! Men jag o Björn vågar inte bygga upp några förhoppningar direkt... Vi blev besvikna när vi fick, som vi tolkade det, ett nej. Man vill ju inte hamna i den sitsen igen... Det som blir det blir, och med tiden får vi veta. Nu har vi bokat in ett möte den 28 mars. Det är iaf steg 1 så Eva & husse Urban får se vilka vi är, och att vi får träffa Rosa. Mer rapporter kommer!

Jag var och tittade på en sheltie tik på 6 mån, men det blev ett direkt nej från min sida. Hon var nästintill ligga skygg och rädd som min Asta. Och nej, det är framförallt inte snällt mot hunden men framförallt så fungerar inte en sådan hund i mitt liv. Jag har ju redan provat den historian... Men hon var enormt söt och säkerligen en enormt skoj freestylehund. Men jag behöver en social och trygg hund.

Idag har vi sågat ned en stor tall på Björns gård, och jag har såklart stulit lite grenar till fåglarna. Så i veckan alt. nästa helg blir det ommöblering. Nu ska de ha tall-träd i buren och dessutom ska de få lite leksaker gjorda i tallträ. :)

Eftersom jag inte har några bilder att visa på fina hundar eller fåglar kommer istället en länk till ett freestyleprogram med Frida Binett och Alice: http://www.youtube.com/watch?v=Xdb2VTaySPI Där har ni mina stora förebilder. Min kommande hund och jag ska fasiken göra ett ordentligt försök för att nå dit de är... (OBS! Försök!)

Trevlig helg!

2 kommentarer:

Kraxarna sa...

En uppdatering vore inte helt fel ;)

Jag köpte ju en ny klicker när jag insåg att jag tappat bort den perfekta jag fick från dig. En som inte alls var lika bra eller fin eller ljudlig. Tyvärr gick den sönder efter 2 klick (knappen fastnade nere), så jag gick och bytte den mot en ny. Samma sak händer där och idag hade jag tänkt gå till affären och byta den med. Men när jag plockar fram en ny gunga åt Fjådor HITTAR JAG MIN KLICKER. YESSSSSSSSSSSSSSSS!!! Den jag fick från dig alltså. Den är ännu bättre än jag minns den. Tacktacktacktack. Ikväll har jag börjat träna Fjådor ;)

Kraxarna sa...

jisssses vilken uppsats. Hoppas att ni hittar en hund också :D