fredag 26 april 2013

Shoppingtur

I veckan var det dags för lite tyg och garnshopping - typ den enda roliga shoppingen. :) Förutom att fynda utgångna Tildanystan så hittade jag lite annat billigt bomullsgarn. Jag kan starkt rekommendera Sjunnessons i Skänninge, för er som har vägarna förbi. Mycket garn, billigt dessutom. Standardpriset på Tilda är 29 kr. Inte illa! :) Jag hade ofantlig tur och hittade ett Tildanystan i nyansen 20, en otroligt fin brun nyans, som jag behöver till ett projekt. Skulle behöva något till, men det fanns tyvärr bara ett... Någon som sitter och håller på ngt nystan och vill sälja!? Hör av er!


Sen blev det tygaffären i Linköping där jag handlade lite jerseytyger, muddar och kantband. Tanken är att det hela ska bli lite bodys och byxor. Vi får se... Insåg ju då att jag behövde lite mönster... Så det fick bli lite porr för en syerska - Ottobre. SNORDYR TIDNINGSJ*VEL! Nåja... Och lite knappar till dregglisar. Och så en stuvbit jersey, kan ju alltid bli något! :)

Så nu blir det till att tvätta tyg, rita av mönster. Provsy måste jag göra i annat skittyg. Vågar inte ta detta fina och dyra! :)

2 kommentarer:

Karin sa...

Hallå! Vad jättegulligt tyget med flodhästarna var. Ha en härlig helg Karin

Emelie sa...

Alltid roligt med nytt tyg och nya garner! :-)