onsdag 13 februari 2013

Utmärkelse från anniegumman

Jippie! Så glad jag blev när jag fick en utmärkelse av anniegumman. :) Klart man hänger på!

Med utmärkelsen följer ett uppdrag att skicka den vidare till bloggar som har färre än 200 följare. Sedan ska man berätta vilka man utnämner och länka till de bloggarna, och skriva på deras bloggar att de fått en utmärkelse . Svara på frågorna du fått och hitta på nya till dem du ger utmärkelsen till.

Frågorna från anniegumman var:

Favoritpyssel?
Virkning, helt klart. :) Jag älskar att virka! Men är öppen för andra pyssel med, men just virkning är den stora favoriten.

Bästa stället i Sverige?
Oj! Ja... Det finns ju många platser som är väldigt fina. Men sommarstugan vi hade när jag var liten får jag nog ta och svara på den frågan. Den platsen är speciell för mig, så mycket minnen! :)

Underbart fikabröd?
Det finns ju så mycket gott. Men en hederlig bulle (vanilj eller kardemumma) är lite underskattat idag, tycker jag. Det är ju sjukt gott! Men sen älskar jag allt med choklad. Och mitt favoritrecept är dessa kladdkakemuffins. Testa dem! ;)

Jag ger utmärkelsen vidare till:
Isis drömmar - en blogg jag följt väldigt länge. Härligt att läsa om alla växter och allt annat som sker hemma hos Isis. :)
Virka liten kaka - även denna blogg har jag följt väldigt länge. Här blir jag väldigt inspirerad i min virkning!
Mirripirri - en riktig favorit! Det är så häftigt vad Mirripirri kan skapa av gamla kläder. Fast det stoppar ju inte där... :) Hon kan fixa nytt av allt! Läs får ni se. Och när jag får egen symaskin så... :)

Mina frågor:
Var hittar du inspiration till ditt bloggande?
Din absoluta favoritblogg?
Vilken är din vardags-favorit rätt? Dela gärna med dig av receptet!

6 kommentarer:

Lena/isis sa...

Tack Snälla Rara Du.... Vad glad jag blir. Kram

Lena/isis sa...

Hej igen. Är det ok om jag använder din header som bild tillsammans med utmärkelsen. Jag brukar alltid lägga ut bilden som följer med och tackar på min vänstra sida på bloggen. I och med att det inte följde med nån bild :))

Kram

AnNie sa...

Hej tack för dina härliga svar och kladdkake muffi sen ska jag verkligen prova. Passar på att skicka en cyber kram till prinsen. Kram

Melody Shih tzu sa...

Roligt att läsa dina svar! Och så duktig du var som hittat på nya frågor, här funderar vi lite både på frågorna och vem som vi ska skicka vidare till.
Kram
Melodys matte

MirriPirri sa...

Åh va glad jag blir!
Jag har dock svårt att skicka vidare då de bloggar jag följer har så ofantligt många följare, men kul var det att svara på frågorna.

virka liten kaka sa...

Hej!

Åh, tack så mycket.!!
Vad glad jag blir!!
Ska svara på de så fort jag få mer tid, ha besök idag så få vara lite social :)

Kram Och trevlig helg!