måndag 4 februari 2013

Superfin unge (och en toppenfotograf)!

Inför förlossningen gick vi på en föräldrautbildning. Och om du undrar så nej, det går inte att förbereda sig hur mycket man än försöker. Man har ingen aning vad som väntar! Nåja... På utbildningen träffade vi ett gäng andra par i samma sits, som vi fortsatt att umgås med. Härliga människor! Och det är ovärderligt att bolla det nya livet med några som genomgår samma sak. En av mammorna tipsade om en fotograf, och satte upp en lite fotografering i sitt tv-rum. Och nedan ser ni det fina resultatet!

Foto: Emelie Petré

Foto: Emelie Petré

Dessa bilder togs på Hjalle när han var 2 månader. :) Och som ni förstår är han ju snyggast i världen enligt oss. ;)

Foto: Emelie Petré

Foto: Emelie Petré
Ni som bor i närheten av Motala borde verkligen använda er av Emelie Petré. Hon är duktig, billig och superduper trevlig! Läs mer om Emelie här, där kan ni ser fler av hennes bilder (och Hjalle finns med där också!). Utan tvekan kommer Emelie få ta bilder på Hjalle när han är 6 mån, 1 år osv. Helt underbara bilder! Tusen tusen tack Emelie! :) (Vi var tvungna att köpa alla 40 bilder... Hehe! Men vi fick ett bra pris!)

4 kommentarer:

Lena/isklockan sa...

Underbara foton på en riktig liten charmör .))

Kram

virka liten kaka sa...

Åh så söt!!
Hoppas de är bra med dig, har varit lite dålig på att kika in i andras blogga, men ska ta en titt här nu :)

Kram Cina

Emelie sa...

Va roligt att ni tyckte om bilderna! Hjalmar är så söt så var ett rent nöje att fota honom! :)

Unknown sa...

Kanon bilder på en så söt kille. Klart man ska ha alla bilderna det är ju mysigt. Han ser så glad o nöjd ut den lille krabaten. Njut av era stunder Kram Beijan