torsdag 8 december 2011

Ytterligare ett paket har kommit fram!

Idag fick Stine sitt paket. Vilket fint paket! Själv ska jag ut imorgon eftermiddag och handla lite smått och gott. Sen lägger jag mitt paket på posten på söndag. :)

Jag måste bara berätta om en ny pryl vi har skaffat. ;) Vi fick erbjudande av Buzzador att köpa en Philips Airfryer. Den är inte introducerad på den nordiska marknaden ännu, men vi fick en chans att testa den. Vi valde den vita. :)

"Philips Airfryer är utrustad med patenterad Rapid Air-teknik som med en kombination av snabbcirkulerande varmluft och ett grillelement gör att du kan tillaga massor av olika slags mat, snacks, kyckling, skaldjur, kött med mera på ett snabbt och enkelt sätt.

Resultatet blir en hälsosam och smal tillagning av din favoriträtt - helt utan olja och fett! När du är klar diskas maskinens lösa delar lätt i diskmaskin. Inga matdofter dröjer kvar efter att du använt maskinen."Hittills har vi hunnit göra pommes, de vart underbart goda! 5 av 5 möjliga på det. I veckan testade jag att göra potatisklyftor till laxen. Jag skalade potatis och skar den i klyftor, hade i lite fett (mindre än en matsked) och titta så härliga de vart! Mumsfillibaba!


Om du inte redan är en buzzador bör du genast anmäla ditt intresse. Jag har fått testa många trevliga produkter!

5 kommentarer:

Kristine sa...

Åh, en vill jag ha! Verkar jättebra ju :D

Lena/isklockan sa...

På picniks startsida finns en granbård längst upp där det står hem bibliotek redigera spara och dela. Under finns en vit rad med en massa namn men under det finns kollage att klicka på.

Kram

Pysselfarmor sa...

Yes nu hittade du fram till mig!
;-)))
Det här var ju roligt!

Nu ska jag göra ett inlägg i morgon om detektivarbetet som vi hållet på med både du och jag.

Feel good bok sa du är det typ sådana
Ensamma hjärtan och hemlösa hundar, Lucy Dillon
Niceville, Kathryn Stockett

Har du läst någon av dem?

Höres morgen!

Alexandra sa...

Hihi, jag vet inte hur jag kom på det egentligen. Hade läst att du best garn som jag kopplade till en kommentar du skrivit hos mig ;)

Alexandra sa...

Vad spännande de ska bli att öppna det sen =) Det är själva överraskningen som är skoj, spänningen :)