fredag 30 december 2011

Just nu...

Förutom att jag virkar på en virk-a-long (som ni såg i gårdagens inlägg), så stickar jag. Ja... STICKAR! Jag trivs inte alls med det, jämfört med virkning. Inte alls... Men jag vill prova iaf, så jag vet vad jag väljer bort. Jag försöker sticka en fuskpolo av Svarta Fårets Maja. Det tar tid... :( Och just nu är det mycket mer lockande att virka... ;)4 kommentarer:

Lisa sa...

Stickning d inte min grej heller... Hatar! Och inte blev det bättre av att man behövde sticka något i slöjden i skolan. Så jag håller på att sticka en halsduk i svarta fårets Maja. Tre olika färger (grön, blå och rosa) som jag skiftar mellan :D
Din fuskpolo ser jätte bra ut, kunde intelyckatsbättre själv... Lycka till och gott nytt år!

Kristine sa...

Stickning är nog inte för alla ;) Jag gillar det iaf, håller på att utöka mitt stickande till att göra mer än bara halsdukar ;)

Kristine sa...

Självklart kommer jag ta kort på dem och lägga ut på bloggen :) Kommer visa alla grejer jag stickar/virkar i ullen med :) Om du tittar in under fliken Alpackorna så kan du se hur de vi har nu ser ut :)

Lisa sa...

Jag fastnade lite på foten jag också (i Jonna Ds virkalong) men tyckte det blev rätt okej. Fast foten blev rätt oproportionenlig med kroppen och resten av delarna. Fast det går ju om man vill. Vad var det du fastnade på?
Jag Kanske skulle kunna hjälpa dig?
Jag tycker vi ska visa varandra våra virkade saker sedan, när de är klara =D Fast min kommer se ut som jag vet inte riktigt vad.. Men den är inte snygg...

Gott nytt år!