måndag 7 november 2011

Woohoooo! Så glad jag blir! :)

Igår var jag arg. Idag är jag så GLAD! :) Jag hade turen att vinna utlottningen hos Virka liten kaka! Det är helt otroligt! Ett mer passande paket kunde jag aldrig vunnit! I helgen tänkte jag att jag måste köpa en ny ergonomisk virknål i 2,5. Vad vann jag? Jo, precis exakt min favoritnål i exakt rätt storlek! Och jag älskar Tilda och behövde mer färger och dessutom fick jag Virka liten kakas underbara mönster! Jag har tänkt massor på att börja virka bakverk. Så otroligt inspirerande! :) Jag är så glad!! :)


För övrigt har jag lagt ned virkandet av hälar, för ikväll. Tror jag... Istället måste jag kika på Sunes jul som kom med posten idag. :) Jag älskar Sunes sommar och insåg att jag helt missat Sunes jul. Den läggs numera till på listan av absoluta favoritfilmer. Där hittar du även Tomten är far till alla barnen. Jag tror jag börjat välkomna julen! :)
4 kommentarer:

Thessan sa...

jag ska hjälpa dej så fort jag hinner. test-virkade min lilla fot idag så det stämmer, ska försöka göra det med den stora oxå, sen kommer det på bloggen. håll ut!

Thessan sa...

ska försöka vara en ängel =)hihi

Kristine sa...

Grattis till vinsten :) Alltid kul när man har lite tur och får just det man behöver också :)

donken sa...

Sådär nu testar jag igen. Svårt att skriva från mobilen, detta är tredje försöket.. Skrev om sticka benvrämare till min 9mån dotter ;-) får se om detta kommer fram nu.. Grattis till vinsten! ;-) duuu vill du ha nyhetsbrev från donken designs? ;-) säg bara till i så fall ;-). Pöss !