fredag 11 november 2011

Går ett mail lika bra?

Idag är det en riktig höstdag. Underbart på sitt vis, samtidigt som jag verkligen saknar sommaren... Men jag är tacksam att vi klarat oss till mitten av november utan snö, is, halka och allt jävelskap. Men om ett par veckor vill jag ha snön. Då är den välkommen! Här kommer en bild från dagens långpromenad.


Flera personer har hört av sig angående garnbytet och vill medverka trotts att de inte har blogg.
Vad tycker du om det? Alternativet är ju att personen i fråga skriver ett mail som skickas med adressen till avsändaren. Jag har planerat att samtliga deltagare ska få ett gäng frågor att besvara precis innan paketen ska skickas, det blir ju nästan som ett brev. Men min tanke var att bloggen tillförde ännu mer information om mottagaren? Uppe till höger på min blogg vill jag gärna att du tycker till. Under 5 dagar (omröstningen avslutas på kvällen 16/11) pågår omröstningen, säger ni läsare ja så öppnar jag garnbytet för dem som inte har blogg! :)

Igår fick jag hem en rundsticka, mycket spännande! :) Jag har funderat på att teststicka en mössa... Men jag vet inte om jag vågar... Jag är ju en virkare! :) Idag fick jag mina markörer från Saannis Design. Tyvärr hade den ena gått sönder på vägen hit, men snälla Saannis skickar mig ett nytt hjärta! :)


Mitt bidrag till tävlingen på Amigurumi i fokus är klar, tror jag. Nu får skapelsen stå ett tag så får jag känna på det igen innan tävlingsbidraget ska skickas in. Och nu blir det åter till resterande projekt... Jag har en del att göra för jag ska försöka bidra med en virk-a-long på Amigurumi i fokus under december. Spännande!

9 kommentarer:

XoxoSanna sa...

Helt ok så länge du länkar till min blogg :)

Rebecka sa...

Har aldrig varit med i något byte, men blev sugen nu! Har inte någon blogg så därför röstade jag ja... En liten fundering bara: kan man inte mejla istället för att skicka ett brev?

Made by antiann sa...

Jag menar mail! Tack för påpekandet Rebecka! :)

☆Videhexan på Virkaholic☆ sa...

Det funkar nog bra med mail också... det är ju bra att veta vad mottagaren gillar osv.

Som jag som inte äter godis t ex, tar hellre te eller kaffe :)

Kristine sa...

Jag tycker det hela ed upphovsrätt och mönsterskydd har gått till överdrift. Det finns inget fungerande system som gör att man som ny bara kan dyka in i mängden.
Men vet hur du menar det där med om andra hoppar på en och säger att man snott. Gjorde ju en tomte nyss och har i efterhand sett andra som är ganska lika. Och jag gjort en skiss på ett vattenmonster som jag vill göra, bara det att Crochetra har gjort en dinosaurie nyss vars kropp ser i princip ut så som jag tänkt ha mitt vattenmonster (andra ben dock), jag vet inte om jag ens kommer våga visa den sen :(
Men jag tappade stinget för virkandet efter det här, så jag tar en paus i väntan på att lusten ska komma tillbaka igen :)

Kristine sa...

Åh, förresten! Jag ställer upp i garnbytet också, blir lite kul att få nåt annat att tänka på :)

Kristine sa...

Ja, det kommer dröja ett tag innan den blir gjord och då har man kanske lyckats lägga det helt bakom sig :) Det löser sig nog, man får försöka ha lite överseende med det mest av tjafset som går omkring :)

Suss sa...

Jag tänker lite såhär, garnbytet är ju ett tillfälle att få lite nya läsare till sin blogg också, och hitta till nya bloggar, det går man ju miste om med folk som inte har bloggar. Kanske kan man då bara dela upp garnbytarna i bloggar och ickebloggar, så en bloggare får skicka till en annan bloggare och ickebloggare får skicka till varann.

Made by antiann sa...

Precis så har jag tänkt qvirk! :) Jag har tänkt att omröstningen får avgöra, och blir det ja så kör jag bloggare med bloggare och icke bloggare får byta med andra icke bloggare. :) Då är det samma vilkor!