onsdag 2 november 2011

Att ha flera löpande projekt...

... är väl inget ovanligt. Det har jag förstått på andra bloggar. Men det är iaf skönt att få klart lite då och då... Idag blev en amigurumi klar, närmare bestämt en muckla som jag skapat i en virk-a-long hos Johannas pyssel. På bilden nedan ser ni mucklan sittandes i min blivande fuskpolo (eller vad de nu kallas?). Jag har fått garn med en del mohair i, så gosigt och mjukt så! Så nu blir det en halsduk/fuskpolo. Snyggt med rosa som går mot grått. :)


Ett annat projekt är tomten. Jag har honom i huvudet och försöker jobba på att få honom i garnform. Vi får se hur det blir... Det är mitt första försök på ett eget mönster. Här ser ni en kropp och en arm... Vad tror ni om det?


Garnbytet vart riktigt uppmärksammat! Många har varit inne och kikat. 10 personer har redan anmält sig. Superskoj! Jag hoppas vi blir fler! Alla som anmäler sig får ett bekräftningsmail, om du anmält dig och inte fått något mail så hör av dig igen. :)

Nu åter till garnet! Jag tror tomten ska få sig en omgång...

2 kommentarer:

Thessan sa...

jättefin blogg du har!

jonna d sa...

Så fin din muckla blev!!!
Som jag nämnde tidigare måste jag somnat när jag virkade huvudet för min figur blev lite konstig. För att rätta upp mitt misstag la jag till en liten nos men nu ser det mera ut som en flodhäst och ingen muckla direkt! (har bilder på min blogg)
Ha en fin helg.
//jonna d