onsdag 16 november 2011

Ändring av regler runt garnbytet

Idag blir det ett kort och sakligt inlägg. Jag har nämligen sagt upp vårt internet med omedelbar verkan. Vi har haft mobilt bredband från 3 men det har verkligen fungerat sk*t det senaste halvåret... Idag när vi kom hem hade vi fått ett brev som berättade att vi skulle få en begränsad GB att surfa för, trotts att vi betalar för fri surf... Det var droppen som fick bägaren att rinna över. Jag ringde och sa exakt vad jag tyckte till 3 och de gick med på att bryta vårt avtal. Så inom två dagar så stängs vårt mobila bredband av. Jag hoppas jag hinner fixa detta inlägg innan bara! ;) Och så är vi i full färd med att beställa något nytt. Hoppas de kan koppla in snabbt! :)31 personer valde att besvara frågan "Ska personer som saknar blogg få delta i garnbytet?", 90% svarade ja och resterande 10% svarade nej. Så majoriteten bestämmer att bloggbytet är öppet för alla! Jippie! Otroligt kul att välkomna alla intresserade att delta! :)

Reglerna för bloggare ändras inte, de är precis som tidigare. Jag kommer para ihop bloggare med bloggare. Så du som har anmält dig eller kommer anmäla dig och har en blogg kommer att få skicka och ta emot paket med en annan bloggare.

Personer som saknar blogg kommer att få skicka och ta emot paket med andra icke-bloggare. :) Kraven för de som deltar utan blogg är att de fotograferar sitt paket och mailar till garnbyte@gmail.com och att de frågor som ni får i uppdrag att besvara för att ge avsändaren ledtrådar till paketet ska skickas in till garnbyte@gmail.com senast den 30 november. Detta innebär att ni som minst får tre dagar att besvara dessa frågor.

Jag kommer publicera fotona på de garnbyten som gjorts utanför bloggvärlden. Vi vill ju se allas paket! :) Tyvärr missar ni hela momentet med att gissa vem som skickat er ert paket och även möjligheten att ge anonyma kommentarer med ledtrådar. Men jag tror ni får ett toppenbyte iaf.

Läs de fullständiga regler för garnbytet och maila dina anmälan till garnbyte@gmail.com senast den 24 november, ange namn, adress, e-post och eventuellt bloggnamn och bloggadress. Obs! Anmälan tas endast emot per mail, inte via kommentarer. Annars har jag ingen möjlighet att hålla koll! :)

Tveka inte att höra av er om ni har några frågor! :) Just nu är det 23 bloggare anmälda till garnbytet.

1 kommentar:

Kristine sa...

Trist med bredbandet :(
Låter himla bra med en sån tävling! Jag följer din blogg så jag kommer nog inte missa den ;)