torsdag 20 oktober 2011

Ännu mer virk-a-long!

Virka är verkligen min avkoppling just nu. "En vinterns budbärare" har fått en luva. Under dagen kommer nästa del. :) Såååå spännande!


Jag har fastnat i ytterligare en virk-a-long. Denna gång är det en filur som skapas hos Johannas pyssel. Jag gissar på att de är en liten gris. Det syns inte så bra, men jag tycker den har ett tryne. Eller så kanske det blir en drake med tiden!? Jag kanske bara tycker att det är en gris för att min är rosa!? :) Söt är den iaf.


Idag har jag en lektionsfri dag och därmed möjlighet att sitta hemma och planera och rätta. Helt underbart skönt! Var tvungen att ta en liten paus för ett inlägg, men nu blir det att återgå till arbetet. :)

4 kommentarer:

Lena/isklockan sa...

Söta!!!. Det var väldigt längesen jag virkade . Kanske skulle sätta igång.

Önskar dig en trevlig dag .

Kram

Johanna sa...

Hej!
Vad roligt att du hittade till min virkalong! Det går hur bra som helst att sy fast armarna redan nu, jag brukar sy fast (nästan) alla kroppsdelar vartefter de blir färdiga, men det är nog mest för att jag vet att jag är så förvirrad att jag lyckas förlägga dem annars =P
Det är bara två avsnitt kvar av virkalongen, så din filur är snart klar! Du kan använda färger och så precis som du själv vill. Jag har gjort några randiga och någon prickig, men de blir säkert jättefina enfärgade också =) Lycka till!

Johanna sa...

Hej igen, ville bara säga att jag svarade på din fråga på Johannas Pyssel, men så kom jag på att jag inte vet om du får nåt meddelande om det, så... Nu vet du! =)

jonna d sa...

Så fin den är!! Ser att ditt huvud ser lite annorlunda ut än mitt och blir nu lite orolig att jag har gjort något fel. Hmmm!