tisdag 1 juni 2010

Trädgårdsuppdatering och Annelies första utlottning

Igår samlade vi upp allt gräsklipp och la över trädgårdslandet. Det ger näring och håller fukten kvar. Det blev rätt snyggt också, tycker jag. Gurka växer, men det har varit lite för kallt om nätterna vilket har resulterat i lite vita blad. Men de tuffar nog till sig igen!


Här ser ni ena "lådan" med tomat och majsplantor. Synd att det inte är någon sådär riktigt supervärme... De går lite långsamt med växandet...


Rabarberna växer på bra. Jag ska resa till mamma och pappa i slutet av veckan och blir borta ungefär en vecka. När jag kommer hem blir det rabarbersaft. Äntligen! Ett av årets höjdpunkter. Helt klart! Ni får receptet när det är dags. :) Intill rabarberna ser ni ett av våra äppelträd som släpper blommorna. Tänk att det redan hunnit blomma över.


Den senaste tiden har vi engagerat oss lite i framsidan av tomten. Vi har grävt upp massa tråkiga buskar och  rensat bort massa ogräs. Istället ska vi ha en trappa till höger (där det är utgrävt och knöligt), då får vi en bra uppgång från parkeringen. På båda sidorna om blivande trapp har vi planterat rosor. Till vänster om rosorna fram till vattenslangen har vi Dhalior och till vänster om vattenslangen ska det blir gräs. :) Jag tar en ny bild när vi kommit lite längre och när växterna har börjat leva.


Nu till något helt annat! Nu är det dags för min första utlottning. Som ni vet är jag en Buzzador. Just nu medverkar jag i en kampanj där jag får testa två produkter ur Neutrogenas visibly clear sortiment. Jag testar en olje-fri ansiktstvätt som är formulerad för att ta bort smuts, olja och orenheter som kan täppa till porerna. Den innehåller salicylsyra som effektivt bekämpar oren hy och är mild nog för att användas varje dag. Jag testar även en olje-fri make up remover som är lätt, uppfriskande och tar bort alla spår av make up. Givetvis tar den bort vattenfast maskara utan att lämna rester eller en fet känsla.Hos mig har två personer chans att vinna fem stycken prov-förpackningar vardera av Neutrogenas visibly clear oljefria ansiktstvätt och oljefri make up remover. Allt du behöver göra är att lämna en kommentar nedan med din e-postadress. Vill du ha större chans att vinna så lägger du in bilden nedan i din blogg med en länk till detta inlägg, glöm inte att lämna ytterligare en kommentar för ytterligare en vinstchans.


Tävlingen avslutas den 13 juni kl 20.00. Vinnarna presenteras sedan i bloggen och givetvis får de även ett mail. Eftersom jag behöver veta vad vinnarna tycker om produkten, för att lämna en komplett rapport till Buzzador, kommer jag kontakta dem via mail innan den 24 juni och be dem tycka till. Ett par meningar räcker som t ex bra doft men gör huden torr. :)

Idag har jag fått en avi. Jag har paket att hämta på posten från baka.se! Bild och information om paketinnehåll kommer. :)

1 kommentar:

Krånglig&Konstig sa...

Är med! :)

http://krangligochkonstig.blogg.se/2010/june/tavling-hos-annelie.html#comment

kranglig_konstig@live.se