torsdag 17 juni 2010

Bilder och film från Jacks MH

Jag har egentligen inte alls tid med att sitta här. Varför? Jo... Jag har precis börjat mitt examensarbete på lärarutbildningen. Det är jättekul och inte alls ångestframkallande. Ni känner väl min ironi? Jag har nu valt att ta en paus för att göra ett mer detaljerat inlägg om Jacks MH. :) Hela resultatet finner ni hos uppfödaren.  Först en fin bild på en laddad kille som spanar in något spännande.


Jag och älsklingen hade bestämt långt innan mentaltestet att jag inte skulle vara föraren. Mina nerver är inte gjorda för sånt. Dessutom anser Jack att husse är den bästa av alla människor. Se bara denna bild! Förstora den och titta på Jacks tunga, så otroligt söt! Knorr!


Starta det hela med en liten film som visar Jacks första jakt-försök. Här har vi lite lek, vad är det husse har för något?


Jack är så speciellt kampbenägen, men han gjorde sitt bästa. Här försöker han hänga med funktionären i hennes lek.


Se denna film så förstår ni fotot nedan. Inte fasiken ska HON tro att jag tänker leka med henne när hon gör en sådan där förbannat oartig entre!


Jack såg det vänstra spöket först, så den var otroligt läbbigt. Bäst att skälla för full hals! :)


Nu måste jag kolla vad de var för äcklig en!


Det var lite knöligt att få honom att hälsa på spökena. Lukta kan man göra, men inte hälsa. Speciellt inte på det vänstra. Tiden hann gå ut. Men det högra kunde han hälsa på sen, det var helt ok.


Om ni vill kan ni se en liten film när Jack och Björn passerar ljudkällan.

Nu kan jag meddela att jag är färdig jägare. :) Jag har nu klarat både teori- och skytteprov. Otroligt va?! :) Annelie har jägarexamen! :)

3 kommentarer:

Lena/isklockan sa...

Grattis till jägarexamen!. Du läser alltså till lärare ? Min äldsta dotter har 1 1/2 år kvar nu på sin lärarutbildning. Spännande att se vad hennes examensarbete kommer att bli. Kram

Daniella - BakeCake sa...

Vilka jätte fina bilder!

Och nu har månadens andra tävling startat! Denna gång kan du vinna underbara produkter från "Lyckas med Mat". Tävlingen avslutas den 27 juni.

Ha det jätte bra! Kram Daniella - BakeCake

Karro och King :) sa...

Hej :)
Ja tycker DU är underbar som kan skriva så otroligt snälla kommentarer hos oss :D TACK så jättemkt :D

Kul med exjobb på lärarlinjen, det skrev ja i vintras :) Lycka till :)

Och skojj med MH :)