måndag 24 maj 2010

Sommar sommar sommar!

 Det känns verkligen att sommaren är här. :) Till och med citrusväxterna har flyttat ut. Här har vi den mandarin-liknande citrusen som fått en ny kruka.


Och här har vi citronen som också fått ny kruka. För andra gången i år. Vad gör man när den växer så mycket att krukan inte räcker till? Med lite större kruka får man lite mer jord som kan hålla fukten. Jag vill inte att den torkar ut!


Rabarberna växer så det knakar. Förra året grävde vi upp hela plantan och fyllde kogödsel under för att ge den extra liv. Det lytckades! Snart får ni mitt superrecept på rabarbersaft!


Grönsakslandet växer så det knakar. Nu har små ärtskott och hericot verts tittat fram. :) Snart klättrar de nog i sina stöd.


En av de största inläggningsgurkorna. Jag får en lust att skörda och göra pickles! :) Undra om det skulle fungera? De är ju så söta!


Persiljan, bredvid gräslöken, är på gång. Likaså ibergssallad och krispsallad. Men än dröjer det innan man kan skörda...


Nu måste jag kila! Ska hämta Carola. Ikväll blir det kul prat och grillning. :) Man skrattar enormt mycket runt Carola. Det kan vara allt från dåliga vitsar till... ja... "ingenting" som framkallar skratten.

Just ja! Jag har fått chans att förhandstitta och bidra med recept på baka.se. Tack Bagerskan!

2 kommentarer:

Lena/isklockan sa...

Ditt pallkrageland ser verkligen jätte fint ut. Oj, har du gurka redan :) Kul ! Kram

Lena/isklockan sa...

Hej Annelie!

Det blir nog svårt..vi hoppar över det. Men TACK snälla Du för tanken :) Ha det bra! Kram