måndag 3 maj 2010

Oj vad tiden går...

Det är ju inte klokt så fort tiden går! I torsdagskväll var det skytte, kulskytte.  På första försöker fick jag 3 av 4 skott inom markeringen med stutsare på 80 meter, sittandes med stöd. Andra gången satt alla som en smäck! ;) Tur att man är relativt bra på någon del. Älgen tog jag som max med två av fyra skott på tre försök. Fast det tredje skottet satt bara någon cm ifrån. ;) Mitt stora problem var att ladda om stående snabbt. Jag hann liksom inte fokusera på älgen, så jag är nöjd!

Så på lördag är det uppskjutning för hagelskytte. HUR SKA DET KUNNA GÅ!? Hjälp! Vi var ut igår och skulle öva på haren men jag fick så mycket stryk av bössan så jag gav upp. Blå och öm... Hur ska det här gå?! Man få tänka på den fyra som satt rätt när allt annat känns skit!


Valborgs kväll planterade jag sallad i mitten av vitlöks-pallen. Krispsallad och isbergssallad ska det bli! :) Första gula och röda löken har visat sig, bilder kommer!

I lördags var vi på marknad och rätt som det var stod jag framför ett stånd med massor av pelargonsticklingar. :) Jag vart som ett barn i en godisbutik! Och gissa vad jag hittade? Millfield Rose! En till rosenpelargon i rosa. Nu har jag både Rococo och Millfield Rose! WOOOOOW! Jag blev det en Supernova också. Bilder kommer. :)

Gårdagen bestod, förutom skytte, av att flytta miljarders miljarder av kalkplattor. De ligger ivägen för vårt grävprojekt så de var helt enkelt dags. Tungt och tråkigt jobb, men nu ligger den på en pall. Superskönt! I slutet så lyckades jag såklart släppa en tung j*la platta på högerhandens långfinger. Tårarna började spruta på en millisekund och när sambon säger "Det där gick ur led!" så höll jag på att svimma. Det är inte ur led men det är så sjukt ömt. Fy fasiken! Inte min dag igår!

Imorse kl 6 så dök Anette upp med Micke. Jag och Jack är Mickevakt tills Anette slutar jobbet, då kommer hon hit på lunch. Så just nu ligger hundarna lungt på golvet bredvid, därför blir det foton sen. Jag vill inte störa deras korta stund av avkoppling! :)


Jag deltar i tävlingen om Gott och blandatpaket hos Maddesmumms som genomför tävlingen tillsammans med Tårtpinglan. Hos Tårtpinglan kan man köpa sugarpaste! Det har jag letat efter. Vi nöt- och mandelallergiker gillar också snygga tårtor. När det är dags för nästa födelsedagstårta måste jag beställa sugarpaste. Det finns i massor av färger och smaker. Urkul!Hemma hos Klara lottar ut formar och spritspåse från Klara färdiga gå. Jag har ju ingen sprits så det vore ju underbart! :) Och älsklingen har ju önskat favoriten citronmuffins, med dessa formar skulle det bli otroligt snygga!

Hoppas bloggkommentarerna fungerar igen! Så jättetråkigt men inga kommentarer alls.

3 kommentarer:

Lena/isklockan sa...

Vilka söta bull / muffinsformar. Va´kul med en marknad med såna stånd. Måste kika på dina pellisar. Kram

madde sa...

Härlig blogg du har:D Nu håller vi tummarna! Dragning i morgon.

På Onsdag börjar en ny tävling ocå men jätte fina priser!

madde sa...

Häärligt:D Jag hoppas vi får massa tävlande i kommande tävling oxå, då vi har en sådan givmild sammatberts partner:D Tom de som ej vinner men deltar får sig en liten gåva;)

Kram maddesmumms