torsdag 9 juli 2009

Regn och rusk!

Usch... De bara regnar och regnar. Men jag och Jack trottsar! Var ute i skogen idag, och blöta vart vi... ;) I början av veckan hittade jag årets första kantareller! Mumma så goda de var!

Filmade lite i skogen, men sen insåg jag att sladden mellan mobilen och datorn troligen är kvar i min lägehet... Usch så trist att leva mitt i en flytt. Så idag blir det inlägg utan bilder eller film. Skittrist, jag vet...

Nu har jag och Jack äntligen börjat med lite freestyle-övningar, lite smått bara. Slalom börjar fastna! Mellan har vi testat och nu när det är regnigt och dant så har vi övat lite på att han ska plocka upp en korg med munnen. Det går bra, men mer övning krävs!

Men det mest underbara med Jack just nu är att han har ÖRON! :) Han HÖR vad matte säger, nästintill jämt. Helt underbart!! Vi har haft en period där han liksom stängt av öronen och levt sitt eget liv, men den har gått över. Men de lär väl komma tillbaka... Snart 7 månader vet ni! ;) Samtidigt är jag övertygad om att freestyleövningarna ökar hans intresse för mig, så det känns skönt att vi kommit igång med den biten.

Ikväll är det lydnadstävling på Motala bk. Varför lyckas det alltid regna på deras tävlingar? Suck! Ska man åka dit och titta? Kanske... Skulle vara roligt att se lydiga hundar och peppas lite för vår träning. Men samtidigt är det lite lessamt... Blir ingen lydnadskurs på motala i höst... Då tappade jag sugen.

Vill passa på att tacka Sara för all hjälp med jobb till Fäni. Utan Sara hade Fäni aldrig fått chansen att dra iväg. TUSEN TACK! :) Och lycka till med alla bullar Sara! Och sen en puss på Fäni!

4 kommentarer:

Sara sa...

=)

Anonym sa...

JAA TUSEN TUSEN tack! Jag är sjutk på! Jag kan absolut kirra en header (uppegrej) åt dig :D om du kirrar bildeen :)

Anonym sa...

Jätte vacker smoothie!

titta gärna in min sida! http://www.hund-bilder.info

Anonym sa...

Hej! Delta gärna gratis i våran sommar tävling, du kan läsa mer på www.hund-bilder.info
Mvh