lördag 3 januari 2009

Ett tag sen senast!

Nu var det ett tag sen jag uppdaterade bloggen. Det har hänt massor runt jul och nyår, och bloggandet har fått stryka på foten helt enkelt. Men nu återvänder tyvärr vardagen och bloggandet lär öka igen. :)

I torsdags flyttade nr 3, som numera heter Lollipop. Nedan ses Lollipop med sin kamrat Sir Lancelot som bor hos Helena med familj. Och de två kamraterna föll för varandra direkt. TACK Helena för de fina bilderna! Alltid lika kul att se hur det går för sina bebisar. Tänk om alla köpare skickar såhär mycket bilder!? :)

Lollipop smakar lite på granen, mumma! :)

Vilken oemotstådlig kombination av färger, inte sant?

Idag flyttade Egon till Ewa med familj. Jag hoppas på en rapport (gärna med foton) om ett par dagar. :)
Imorgon flyttar nr 4 till Åsa med familj. Spännande!
Jag och Björn saknar de två som flyttat, samtidigt som vi kämpar med Dora (som helst plötsligt gått från supermysig till superskygg) och Lasse. Lasse är nr 5. :) Så kommer tiden visa om det är en kille... ;) Lasse är inte alls så rädd, men Dora är helt förvildad. Vad har hänt?! Jag har inlett operation hirs ikväll. Hehe... De ska nog funka!
Det var skoj att få några ansikten på personer på forumet, jag stannade två snabbisar i undulatportalens monter idag. Jag hoppas jag hinner titta förbi lite mer, och kanske utbyta lite fler ord med Frida/Smultron. Idag vart det mest: Här är klickern!! :)


Inga kommentarer: