onsdag 28 december 2011

Sammanfattning av garnbytet

Jag hoppas ni haft en underbar jul och att ni ser fram emot ett härligt nyår. :) Själv har jag ätit alldeles för mycket julmat, vilket slutade i världens halsbränna på juldagen. Varför lär man sig aldrig?! Nåja, nog om det. Det blev två paketspel där jag och Björn inte fick med oss allt vi ville, men vi är nöjda i alla fall. Sen fick jag allt lite härliga paket utöver paketspelen. Det gör mig så glad, jag äääälskar paket (tror alla läsare fattat det vid det här laget...! ;)

Nu saknas det bara några paket garnbytet, men listan i detta inlägg börjar bli klar... Jag hoppas resterande deltagare hör av sig/bloggar om sina paket så vi får se dem med... :)

Paketet jag skickade till Grodan stickar hittar ni här och paketet jag fick av Pysselkiisen hittar ni här. Jag har ju en del tankar efter att ha genomfört detta garnbyte för första gången... Både positiva och även trista...

  1. Så kul att vi vart så många! Och jag är glad att jag öppnade bytet för er utan blogg. Ni har lyckats skicka varandra superfina paket trotts att ni inte har någon blogg att kika på. Superskoj!
  2. Det har varit en hel del jobb med att dela upp alla så alla får en mottagare och en avsändare som inte är samma person, maila ut alla adresser osv. Men de har ändå gått rätt smidigt får jag lov att säga.
  3. De flesta har blivit jättenöjda/verkar nöjda med sina paket. Men sen har jag fått ett fåtal mail om lite tråkigheter. Ett litet fåtal har varit missnöjda med paketet, trotts att paketet mätt upp till kraven jag ställde. Jag kan förstå att man blir besviken, men samtidigt tycker jag att ger man sig in i leken får man leken tåla... Men ja, jag förstår att man kan bli besviken...
  4. Ett fåtal deltagare har tagit upp frågan om att paketet ska ha ett visst värde i kronor. Jag kan förstå tanken men där tycker jag att det försvinner en del av charmen med bytet. Ska det verkligen vara antal nedlagda kronor som styr?! Det tycker inte jag. Att delta i ett paketbyte kostar nog mer än många tror, ett fyllpackat paket med porto kostar...
  5. Diskussionen om hur mycket garn i gram paketet skulle innehålla har också dykt upp. Jag specificerade inte gram, utan minst 3 nystan. Men jag känna att jag ska  lägga kravet att paketet ska innehålla minst 150 gram garn i nästa garnbyte (OM det blir något mer...).
  6. En stackare har fått sitt paket bortslarvat av posten... Mycket mycket trist! Men avsändaren har lovat att plocka ihop ett nytt paket, vilket jag tycker är underbart snällt! Att paket skulle komma bort var min stora mardröm... Men man måste våga chansa... Eller hur?

Min samlade bild är i alla fall att posten har fått jobba ordentligt med att skicka alla paket landet runt. Paketen har varit genomtänka och riktigt fina. Jag har varit riktigt avis på vissa paket, det ska jag villigt erkänna. Men jag vill inte byta bort paketet jag fick. :) Tack för ert deltagande och nu undrar jag; vad tycker ni?! Kommentera gärna, men lämna framförallt ditt svar på frågan uppe till höget - Tycker du Annelie ska arrangera ett garnbyte till i framtiden?
PS! Om du vill arrangera ett garnbyte så blir jag superglad, räkna med mitt deltagande! Men hör av dig bara, så jag inte missar det! :) DS!

5 kommentarer:

Kristine sa...

Jag tycker det här garnbytet har varit jättekul och kommer verkligen vara med om det dyker upp ett till :) Och jag är supernöjd med det jag fick!

Koneko sa...

Tror sista delen i din paket hamnar i din låda idag :)

Lena sa...

Jag hade absolut varit med igen! trots missödet med posten. För det var så himla roligt att gå och fundera på vad man skulle skicka och försöka komma på något extra roligt.

Tyvärr så kan man ju inte alltid lita på att posten kommer fram som den ska. Men tur det åtminstone bara är ett paket som försvunnit.

XoxoSanna sa...

Min byteskompis har fått sitt paket men hon har inte lagt upp på bloggen.

Marie sa...

Jag tycker att idén med garnbyte är jättekul! Tyvärr missade jag ditt men är gärna med om du gör om det.